Ladyfest og slippfest!

Denne uken er det Ladyfest i Oslo!

Mye spennende kommer til å foregå over hele byen – så sjekk ut programmet!

Selv har jeg en veldig travel uke, så jeg får ikke med meg halvparten av det jeg skulle ønske jeg kunne fått med meg, men har tenkt meg på dette arrangementet, som handler om kvinnekamp i Egypt og Kurdistan. Og så klart 8. mars-festen på Mono!

Torsdag skal jeg ha eget program, nemlig slippfest for Spranget! Romanen tematiserer nemlig blant annet kjønnsroller i karismatiske menighetsmiljøer. Likestillingen har jo ikke nådd alle krinkler og kroker av samfunnet.

Det er en ære å være med på Ladyfest, og jeg håper så mange som mulig vil komme på festen. Den holdes på Oslos triveligste kafé, Liebling, kl 19.00, og er kanskje årets eneste lanseringsfest med magedans.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s