Nesten fantastisk!

Nytt om Spranget på verdensveven.

Boken ble omtalt på Ubok.no tidligre i år, i en liste over bøker man gledet seg til, og for noen dager siden ble status gjort opp. Svarte bøkene til forventningene?

I vår sto det følgende om Spranget i innlegget 6 bøker jeg gleder meg til i 2013:

To tvillingsøstre i et strengt religiøst samfunn. Den ene tar spranget ut av et liv hun ikke vil ha, for å satse på dansen. Sekterisk religion, tvillinger, dans, svik, frihet, å være seg selv, alle ingredienser til en fristende bok. Denne har jeg veldig høye forventninger til!

For noen dager siden kunne det fastslås at forventningene nesten hadde blitt møtt. Boken havnet i kategorien for bøker som nesten viste seg å svare til forventningene. Dette skriver Nina Aalstad, redaktør for Ubok.no:

Her må jeg også presisere at dette er kategorien for nesten fantastisk, altså langt over gjennomsnittet bra bøker. Det som jeg allikevel savnet litt i denne, var at jeg på forhånd hadde fått inntrykk av at det skulle være mye mer drama, og kanskje litt skumlere sekt-hjernevasking. Dette handler altså mer om mine forventninger enn selve boka, fordi den er godt skrevet, og tar opp veldig viktige tema. Anbefaler denne til alle som liker å lese om å ta valg, om å bli voksen, og å forholde seg til den religionen/kulturen man har vokst opp med eller blitt med i for å føle tilhørighet.

Jeg sier meg fornøyd med «nesten fantastisk». Og skulle noen ha lyst til å teste om boken er fantastisk, nesten fantastisk – eller kanskje helt elendig – så har jeg en kapp øverst på siden hvor det står «Kjøp Spranget».

IMG_0843

Reklamer

En kommentar om “Nesten fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s