En varsler krysser sitt spor

For noen dager siden skrev jeg et blogginnlegg der jeg fortalte om hva jeg opplevde på en temmelig kort Thailand-tur, årsakene til at jeg avbrøt et yogaopphold, og hva jeg nå mener om min tidligere yogalærer.

Jeg skrev innlegget for å fortelle min historie, og for å varsle om det jeg mener er alvorlige forhold. Det mener jeg var viktig, jeg mener det var min plikt. Mange har lest innlegget, mange har googlet det, men nå er det ikke lenger å finne. Det har ligget ute i tre dager, det har hatt den funksjonen jeg mente det skulle ha, men nå vil jeg legge det hele bak meg. Så jeg har tatt det ned. Jeg ville si fra så tydelig, redelig og kraftig som jeg kunne, og jeg brukte navn – i og med at jeg har brukt navnet hans i andre innlegg på bloggen – men ønsket bare at dette skulle være søkbart en viss tid.

Jeg vil legge læreren bak meg, og har også fjernet innlegget som handler om at jeg reiser til Thailand. Samt innlegget som rommer en anbefaling av ham – og innlegget som rommer hans attest til meg. Gjensidige lovord har ikke noe å gjøre på bloggen min lenger, mener jeg, ettersom lærer-elev-forholdet er avsluttet ettertrykkelig.

De som ønsker innlegget tilsendt, kan kontakte meg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s