Hunder – igjen

Hundeelskere! På Galleri Vulkan henger det en utstilling med hundeportretter utført med pennesplitt og lavering. Kunstner Ingunn Cecilie Nilsen har blant annet portrettert boxer, labrador, fransk bulldog, labradoodle og min faoritt – cocker spaniel. (Vel, min favoritt er springer spaniel, men springere var dessverre ikke representert. Akk.)

Skjermbilde-2014-05-28-kl.-10.45.52-AM

I dag var jeg på vernissage, og en hundeelsker som meg kunne ikke unngå å bli rørt over hvordan kunstneren har fanget inn personligheten til hver enkelt hund. Men det beste med hele arrangementet var at hunder fikk komme inn i utstillingslokalet! Jeg fikk hilst på en logrende cocker spaniel og en ellevill dvergpincher, og ble selvsagt veldig, veldig glad.

photo8photo2

photo5photo6

Vannskåler i flere størrelser sto oppmarsjert langs inngangen, så her kan man ta med seg sin firbente venn. Utstillingen åpnet i dag og henger frem til mandag 2. juni, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid!

photo11photo10

photo4photo3

photo9photo1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s