Snart!

Den nye boken min har godt og vel vært ferdig siden august, og lenge har det kjentes som evigheter til lansering, men nå har det gått opp for meg at det neimen ikke er lenge til. For en snau uke siden kom det jeg tror er første omtale av boken, på litteraturnettstedet BOK365. Der står det:

Heidi Sævareid ble tildelt Kulturdepartementets debutantpris for sin forrige ungdomsroman. I januar kommer hun med Slipp Hold, en ungdomsroman som forlaget Mangschou mener bryter flere tabu. Handlingen utspiller seg i et undergrunnsmiljø i Oslo, og suspension er et av temaene.

Siden det nå altså er oppe i dagen hva boken handler om, så tenkte jeg det kunne være på tide å vise frem omslaget. Det ser slik ut!

unnamed

Fotografen som har tatt bildet heter Helene Fjell, og hun har i mange år tatt bilder av både performancegruppen Pain Solution og suspensiongruppen Wings of Desire. Et knippe bilder ble vurdert – alle veldig fine, men redaktøren min og jeg landet på dette, siden det formidler noen av de sentrale aspektene ved body suspension, nemlig ro, konsentrasjon og omsorg. Siden suspension faktisk innebærer å bli hengt opp etter kroker i huden, er det jo lett å tro at situasjonen er spektakulært dramatisk og torturaktig, men det er altså langt fra sannheten. Jeg skriver litt om mine egne opplevelser med suspension her.

I dag ble Slipp Hold omtalt i Dagbladet, på en liste over bøker å se frem til i vår. Det er en ære å bli nevnt i et så celebert selskap – se bare her!

10933971_767527486663164_645468290531273421_n

Lanseringsdato er forresten ennå ikke eksakt spikret, men boken kommer i slutten av februar/starten av mars. Så det er ikke så lenge til!

IMG_1822

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s