«… en nydelig og varm bok om å gi seg over …»

Fredag ble boken min lansert, søndag hang jeg i kroker på Månefisken, og i går fikk jeg akutt endorfinfall post suspension (og sikkert også post lansering), men nå er jeg superglad igjen, for første anmeldelse av Slipp Hold er på trykk, og den er GOD! Kritiker er Torborg Igland i Fædrelandsvennen, og slik ser anmeldelsen ut.

IMG_1441

Nå feirer jeg med en ekstra kopp te her jeg sitter på kafé og jobber mot deadline.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s