Intervju i Vårt Land

Nok en sak om Slipp Hold er ute på nett, denne gangen er det Vårt Land.

Intervjuet kunne leses i papiravisen på mandag, men ble lagt ut på nett i dag, tirsdag. Begge deler kom litt sent, for i teksten blir det vist til at jeg neste søndag skal gjennomføre en ny suspension. Det har jeg nemlig allerede gjort – det skjedde i søndag for todager siden. Og rapport kommer.

Intervjuet kan leses her.

En liten disclaimer, bare. I intervjuet er jeg sitert på at det finnes studier på hva som skjer i hjernen på en person som er i suspension. Det gjør det ikke, så vidt jeg kjenner til, det jeg uttalte meg om, var egentlig BDSM (der man altså har studier). For journalisten ville vite om suspension og BDSM var samme sak. Det er jo ikke det, men er det lov å synes at det er morsomt at det er i den kristne avisen Vårt Land at jeg ender med å snakke om kink?

Vårt Land 1

Reklamer

2 kommentarer om “Intervju i Vårt Land

  1. Anders Svenneby februar 25, 2015 kl. 1:42 am

    Vårt Land er riktignok en kristen avis, men en meget liberal sådan, as such things go.

    • kniplingsdyret februar 25, 2015 kl. 7:41 am

      Ja, absolutt – jeg har faktisk vært sommervikar der og kritiker i flere år, så jeg vet at det er høyt under taket der. Og det er en god kulturavis! Men jeg kunne ikke dy meg for å tulle litt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s