Anbefalt i Det Nye

Da har man altså blitt en dameblad-favoritt. Ikke jeg, altså (jeg blir nok aldri it-girl, det er bare å innse). Men Slipp Hold har havnet i en anbefalt-spalte i siste nummer av Det Nye.

10632833_10155463403795092_589036509165854185_n

Jeg hadde ikke regnet med å blir anbefalt av et dameblad, men det er selvsagt både gøy og hyggelig! Kanskje ikke helt presist å si at boken handler om kjærlighetssorg – det er vel faktisk ganske lite av denslags i boken, men jeg er selvfølgelig helt enig i at man skal lese boken om man lurer på hva body suspension er! Jeg synes for øvrig at man godt kan tørre å google også …!

Har dessuten fått en sjette anmeldelse – forrige helg ble boken anmeldt i Aftenposten, av Morten Olsen Haugen. Også han er litt skeptisk til at suspension-miljøet ikke er beskrevet i kritiske ordelag! Ordene han bruker er «for velvillig introduserende». Men det er også hans eneste innvending, og han skriver blant annet:

Sævareid skriver vakkert om hvordan det nye forholdet vokser frem; de største kvalitetene i boken ligger likevel i den uroen Mari føler før og etter bruddet med Torger. Mange som har kjent ubehag i et forhold kan kjenne seg igjen i dette. Med på kjøpet får vi et fint generasjonsportrett fra kollektivene på Løkka, med kafeen Liebling, og en presis iherdighet i forsøkene på å lese mellom linjene i sosiale medier.

Og slik oppsummerer han budskapet i boken:

Ikke bruk energi på gutter som får deg til å føle deg liten og dum.

I dette innlegget må jeg vel også få med at jeg har fått en ny bloggomtale. Innlegget er skrevet på bloggen Tjuetre06.com, og boken min er omtalt som del i en 30-dagers bokutfordring der man skal omtale bøker i henhold til prinsipper som for eksempel: Den beste boken du har lest så langt i år, En bok du har lest mer enn 3 ganger, Din favorittserie, En bok som gjør deg glad, En bok som gjør deg trist… Og så videre. Min bok er omtalt som: Favoritt romantiske/kjærlighets bok.

Og det er jo gøy! Å bli lest i et romantisk lys. Bloggeren skriver dette:

Boken er satt i suspensjon-miljøet i Oslo, og handler om mye mer enn kjærlighet. Det er en bok om det å bryte grenser for å finne seg selv.

Kjærligheten er en liten del av boken, men det er skrevet på en realistisk og ærlig måte. Så selv om dette ikke er en kjærlighetroman, så er den alikevel en bok hvor det romantiske innholdet er bra skrevet, uten å overkjøre alt ennet.

Jeg skal nå begynne å kalle meg for romantisk forfatter!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s