Medlem i NBU

Siden sist har jeg blitt tatt opp som medlem i NBU. Det er jeg veldig glad for!

10985942_10153202384941125_3586230360941313165_o

Som nytt medlem har jeg blitt intervjuet på nettsiden deres. Jeg snakker blant annet om hva som fikk meg til å bli forfatter, hvorfor jeg skriver litteratur for unge mennesker, og om hvilke saker jeg er spesielt opptatt av som forfatter. Når det gjelder dette siste, sa jeg følgende:

Jeg er spesielt opptatt av at begrepet «ung voksen» skal tas i bruk. Young Adult er jo et begrep som har festet seg i den engelskspråklige verden, vi trenger det her også. Jeg har nok blitt spesielt opptatt av det i forbindelse med min siste bok, som handler om body suspension og dessuten går inn på sider ved seksualitet som nok er mer relevant for 18-åringer enn 13-åringer å lese om. Jeg er for øvrig opptatt av nettopp seksualitet, og det er nok et tema jeg vil følge videre. Det er jo ikke først i voksen alder at man får en kompleks seksualitet, det er mye å utforske litterært! Feminisme står også sentralt for meg. Ellers er jeg opptatt av subkulturer, det vil nok også sette sine spor i kommende skriving.

I tillegg forteller jeg om skriverienes spede begynnelse, da jeg ennå ikke visste at man måtte ha mellomrom mellom ordene. Intervjuet kan man lese her!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s