Siden sist…

… har det skjedd en god del. Blogg har det ikke blitt tid til – det har vært for mange bøker å oversette, og ikke minst – en bok å skrive ferdig. Den heter Slagside og kommer på Gyldendal i september.

Boken er snart på vei til trykk, jeg er ferdig med min del av jobben, og det er både en lettelse og litt skummelt – som vanlig. Men jeg har allerede prøvekjørt boken litt – jeg leste høyt fra den på to arrangementer på Lillehammer. På begge arrangementene dukket det opp hunder. Et godt omen.

 

Romanen henter handling fra Bristol, hvor jeg altså fortsatt holder til, og som vanlig har jeg researchet med kropp og sjel – særlig kropp. Det laget NRK sak av. Les om blod og tårer og Krav Maga her.

IMG_4902
Foto: Thomas Espevik

 

Jeg har også snakket om Slagside med Bristol24/7, for redaktøren der ble nemlig interessert da han hørte at det bodde en «Swedish writer» i etasjen over Playground Coffee, der han kjenner eieren (som er min landlord). Enda mer interessert ble han da han hørte at jeg har skrevet en historie fra Bristol. Så da ble det intervju – og da jeg måtte innrømme at jeg er norsk, ikke svensk, ble ordspillet til overskriften et faktum!

 

 

Det viktigste som ellers har skjedd siden sist, er at jeg nå er så heldig at jeg har fått arbeidsstipend for yngre, nyetablerte kunstnere. Det er treårig. Så jeg har begynt på nye ting. Men det skal jeg ikke skrive om på lenge ennå!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s